Graphic Design

Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin graafisena suunnittelijana olen osallistunut vuonna 2020 uudistetun ilmeen jalkauttamiseen, joka jatkuu edelleen. Omalla työpöydälläni on ollut muun muassa mainoksia, Rekry-messujen messuosasto, kirjastokortti, uimahallikortti, somekuvia, kuvia verkkosivuille, Kouvolalain kertoo -kampanja sekä julkisen liikenteen bussiteippaukset (tulevat katukuvaan keväällä 2023). Kaikissa materiaaleissa täytyy huomioida saavutettavuusvaatimukset.

Kuusankosken Vanhainhuoltoyhdistys ry – Kettumäen palvelukeskus

Olen suunnitellut Vanhainhuoltoyhdistykselle uuden visuaalisen ilmeen sekä logon ja graafisen ohjeiston. Näiden pohjalta toteutin uudistetut verkkosivut sekä esimerkiksi mainosmateriaalia.

Out and About -blogi

Maailmanympärimatkasta kertovan blogin logo ja pääkuva.

Hyöky -panimo (kuvitteellinen)

Opiskelijatyönä toteutettu kuvitteellinen panimoyritys Lapin alueella. Tehtävään kuului yrityksen brändin ja sen visuaalisen ilmeen luominen, tuotteen ja sen ulkoasun suunnittelu sekä mainoskampanja. Yrityksen nimi on Hyöky ja se sijaitsee Kilpisjärvellä. Ilmeeseen tehtiin muun muassa logo, verkkosivut, käyntikortit, kirjepohjat, rekkateippaukset sekä paperikassi. Tuote on repo-olut ja mainoskampanjaan kuului juliste, valotaulu ja lehtimainos.

Eläinsuojeluyhdistys Animalia ry

Graafisen ohjeiston uusiminen sekä uuden ilmeen pohjalta materiaalin tuottaminen muun muassa taittoaineistoihin ja sosiaaliseen mediaan.

Heta Kasurinen design

Olen toteuttanut itselleni logon, verkkosivut ja käyntikortin noudattaen luomaani graafista ohjeistoa.