Commission

heta.kasurinen@gmail.com

Teen maalauksia ja piirustuksia myös tilauksesta, sekä otan vastaan toimeksiantoja graafisessa suunnittelussa. Lähetä sähköpostia tai yksityisviestiä Facebookissa tai Instagramissa, niin jutellaan lisää!

I also do paintings, drawings and everything between those as a commission! Don’t hesitate to contact me via e-mail or as a direct message on Facebook or Instagram.

MAALAUKSEN TILAAMISESTA

Tilauksen koosta, materiaalista, ajankohdasta ja aiheesta riippuen kannattaa varautua noin 1-5kk tilausaikaan.

Vuosittain minulta valmistuu erilaisiin näyttelykokonaisuuksiin noin 10-20 teosta, jotka myydään usein jo paikan päällä. Jos haluat varmistaa saavasi teoksen, on varmin tapa tilata se suoraan. Tällöin pääset itse vaikuttamaan lopputulokseen. Jokainen teos on uniikki ja tehdään suoraan asiakkaan toiveiden mukaan. Suosittuja aiheita ovat kaupunki-maalaukset asiakkaalle tärkeästä paikasta tai lemmikkien muotokuvat. Otan huomioon muun muassa toiveet värimaailmasta ja yksityiskohdista.

Kuinka tilaaminen käytännössä tapahtuu? Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse sekä Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Tämän jälkeen käydään läpi toiveet teosta koskien, jonka jälkeen voin antaa aikataulun valmistumisen suhteen. Teos maksetaan valmistumisen jälkeen ja toimitetaan maksun saavuttua. Toimituksesta voidaan sopia tapauskohtaisesti, mutta mahdolliset postimaksut kuuluvat asiakkaan maksettavaksi.

Maalausten hinta koostuu teoksen materiaalin, koon ja vaativuuden mukaan. Muistathan, että maalauksen arvo kasvaa tulevaisuudessa. Hinnat päivittyvät aika ajoin. Esimerkkejä akryylimaalausten hinnoista 2021: 24 x 33 cm / 280 €, 40 x 50 cm / 410 €, 60 x 70 cm / 650 €, 70 x 89 cm / 750 €. Esimerkkejä vesivärimaalausten hinnoista 2021: A3 / 80 €, A4 / 40 €.